Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Korsholm fiskeri – godt grej gennem generationer

 

 Kender du allerede Korsholm, kan du springe direkte til vores online fiskebutik og se hele vores udvalg af fiskegrej lige her:

 

 webshop knap

 

 Korsholm_fiskeriafdeling

 

Nordens metropol inden for fiskegrej og udstyr med masser af specialgrej fra ind og udland ...


Med Skjern å næsten lige uden for døren er det et helt naturligt, at vi har fiskegrej i butikken. Gennem de sidste mange år har Korsholms fiskeriafdeling udviklet sig til at være et af Nordens mest markante grej-mekkaer. Vi praler sjældent, men både kunder og forretningsforbindelser siger, at vi har Danmarks absolut flotteste fiskeafdeling, så det er vi naturligvis stolte af.

Fluefiskeri og fluebinding er vores speciale og her smitter de vestjyske åer med laks og havørred af på sortimentet, men uanset om du er spinne- eller fluefisker, dyrker P&T fiskeri eller jagter havørred eller pighvar på kysten, så er udvalget imponerende. Alle i fiskeafdelingen er dedikerede og passionerede lystfiskere, som alle har fisket på mange spændende destinationer, og derfor har en stor viden om mange typer af fiskeri. Af kendte mærkevarer, som vi forhandler, kan nævnes: Hardy, Sage, Guideline, Loop, Scott, Arcticsilver, Patagonia, Geoff Anderson, Simms, Rio og mange flere.

 

Korsholm har i mange år været en fiskebutik, og har derfor i mange år, også beskæftiget sig med fiskeri, så det er fuldstændig lige meget om du leder efter fiskehjul, fiskestænger, fiskeline eller fiskekroge, så har vi det du skal bruge.Du finder vores store online sortiment lige her!

  •   Kontakt vores fiskedudes direkte på dette nummer: +45 9680 2024
  •   Eller send en mail ved at benytte vores kontaktformular , eller på service@korsholm.dk