Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Om Korsholm

 

Generelle firmaoplysninger

Korsholm A/S
Jægervej 5
DK-6900 Skjern
T: +45 96 80 20 20           

CVR: DK41812516
Bank: Ringkøbing Landbobank           
Reg: 7670
Konto: 4777699

IBAN: DK7176700004777699
SWIFT: RINGDK22
---------------------- 
MobilePay: 25654Korsholm A/S

Korsholm
Korsholm
Korsholm

 
Godt grej gennem generationer ...

Firmaet Korsholm blev grundlagt for mere end 100 år siden i 1912 på ca. 15 m2. Siden er der sket mangt og meget. Korsholm A/S har udviklet sig til at være landets førende specialforretning inden for jagt og fiskeri, og dertil kommer sport, outdoor, jagtrejser, skydearena og våbenværksted. Et bredt og sortiment og et stort udvalg, der rummer så godt som alt til et aktivt friluftsliv. Så næsten uanset hvilken sports- eller friluftsinteresse du dyrker, byder Korsholm dig velkommen på vore 5.000 kvm2.


Fiskeriafdeling

fiske foto 1
fiske foto 1
fiske foto 1

 
Nordens metropol inden for fiskegrej og udstyr med masser af specialgrej fra ind og udland ...

Med Skjern å næsten lige uden for døren er det et helt naturligt, at vi har fiskegrej i butikken. Gennem de sidste mange år har Korsholms fiskeriafdeling udviklet til at være en af Nordens mest markante grej-mekkaer. Vi praler sjældent, men både kunder og forretningsforbindelser siger, at vi har Danmarks absolut flotteste fiskeafdeling, hvilket vi naturligvis er stolte af.

 

Fluefiskeri og fluebinding er vores speciale, og her smitter de vestjyske åer med laks og havørred af på sortimentet, men uanset om du er spinne- eller fluefisker, dyrker P&T fiskeri,  jagter havørred eller pighvar på kysten, så er udvalget imponerende. Alle i fiskeafdelingen er dedikerede lystfiskere, som har fisket på mange spændende destinationer, og derfor ligger inde med stor viden om mange typer af fiskeri. Vi har forhandling af kendte mærkevarer som eksempelvis Hardy, Sage, Guideline, Loop, Scott, Arcticsilver, Patagonia, Geoff Anderson, Simms, Rio mv.Jagtafdeling

jagt foto 1
jagt foto 1
jagt foto 1

 
Alle medarbejdere i Korsholms jagtafdeling er erfarne jægere, der hver især har specialiseret sig for at kunne give en god rådgivning ...
 

Dette betyder, at vi ud fra dine behov kan komme med gode råd og forslag til det udstyr, der passer lige netop til dig. Korsholm fører markedets anerkendte våbenmærker, Sauer, Blaser, Fabarm, Winchester og Strasser for blot at nævne nogle. Da der i alle tilfælde er tale om kvalitetsvåben, tilbyder vi naturligvis 2 års garanti på såvel nye som brugte våben. Derudover tilbyder vi vore kunder mulighed for at forlænge garantien til 5 år forudsat at våbnet indgives til garantieftersyn efter 2 år og igen efter 4 år. Vi indkalder dit våben til garantieftersynet, som er frivilligt og koster kr. 649,-. For at vi kan stå inde for produktet, og som en sikkerhed for dig, efterses alle brugte våben inden de forlader forretningen.

Køber du våben hos Korsholm tilbyder vi, som en yderligere service, at udføre en evt. tilretning af skæftet uden beregning, da dette er afgørende for din træfsikkerhed. Alle riflede våben, der købes hos os, skydes ind på vores indskydningsbane i kælderen, så du kan være sikker på, at dit gevær er i træfsikker stand, inden vi overlader det til videre brug.


Sport & fritid

outdoor foto 1
outdoor foto 1
outdoor foto 1

 

Hos Korsholm har du adgang til Intersports store sortiment med fordelene dette indebærer - kvalificeret rådgivning og landsdækkende garanti ... 

Sportsafdelingen byder på en stor alsidighed af produkter — fra fodboldstøvler til tennisketsjere og golfkøller. Fritidsafdelingen er spækket med kvalitetsvarer inden for alle former for fritidstøj. Jagt og fiskeri spiller også her en fremtrædende rolle, men vort sortiment tæller uendeligt meget mere, både når det gælder kvalitetsrygsække, vandre- og feltudstyr samt meget meget mere.


Jagtrejser

Jagtrejser
Jagtrejser
Jagtrejser

 
Vi kan nu tilbyde jagtrejser til landene England, Polen, Rumænien, Sverige, Tyskland, Ungarn, Skotland, Tyrkiet, Spanien, Kroatien, Rusland, Canada, Grønland, Sydafrika, Namibia & Mozambique
 ...

Vi er i dag to fuldtidsansatte rejseledere, en salgsupporter, samt en norsk & en svensk agent, som tilsammen har mere end 100 års erfaring i at gå på jagt, samt mere end 30 års direkte erfaring fra jagtrejsebranchen.

Vores egen passion for jagt er stor, så vi ved, at en jagtrejse handler om langt meget mere end blot at nedlægge et stykke vildt. Jagt er en helhedsoplevelse. En passion, som starter med, at man får en lyst til at opleve. Når det første frø til nye oplevelser er sået, så kommer planlægningen og forventningen, der også omfatter klargøring af udstyr og træning, samt naturligvis at undersøge hvor og hvordan jagten skal finde sted. Dernæst kommer selve rejsen, og endelig glæden ved at tænke tilbage på gode minder, når du ser dine trofæer på væggen.

 
Oplevelser for livet ...

Mere end 1000 glade kunder rejser med os hvert år.
Vi er derfor vant til at lytte til vores kunder og stille de rette spørgsmål, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige rejse til dig eller din gruppe. En jagtrejse er en investering. Derfor er det vigtigt for os, at vi finder det helt rigtige revir til den rigtige pris, så dine drømme dermed kan indfries. Vi er bl.a. kendt for at have et unikt lokalt kendskab, mange års erfaring og professionelle udenlandske samarbejdspartnere. 

Rejser du med Korsholm Jagtrejser, vil du opleve kvalitet, et stort udbud, personlig service og nytænkning.Værksted

Jagtrejser
Jagtrejser
Jagtrejser

 
Der findes ikke to jagtvåben, der er nøjagtig ens ...

For Korsholms bøssemagere er vedligeholdelse og reparation af våben en videreførelse af et gammelt håndværk, og en vigtig forudsætning for dette er Korsholms over 90 år lange erfaring med et utal af forskellige våbentyper og individuelle løsninger, lige fra skæftefremstilling, gravørarbejde til eftersyn og reparation. 

Den vigtigste målsætning for arbejdet er naturligvis tilfredse kunder. På værkstedet har vi 4 fastansatte medarbejdere, med specialer indenfor de forskellige områder, der både benytter sig af de håndværksmæssige traditioner og moderne teknologi. At kunne mestre begge former er en nødvendighed i dag, hvor kravene til kvalitet, præcision og sikkerhed er vigtigere end nogensinde.

Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...