Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

NORLIQ Organic Rhubarb (Rabarber Likør)

Varenr.: 155727
Organic Rhubarb er en god rabarber likør fra mærket NORLIQ.
129,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Kort om Organic Rhubarb

Organic Rhubarb er noget af det bedste fra danske sommer - tappet på en flaske. Organic Rhubarb er NORLIQ’s første økologiske likør, og den er lavet på rabarber og jordbær! Denne likør med rabarber og jordbær er indbegrebet af sommer i Danmark og har derfor en frisk og let syrlig smag af den naturlige og autentiske sødme. Hele denne fantastiske smagsoplevelser er herefter bundet sammen af en lækker vanilje afrunding.

 

Er det for dig?

Organic Rhubarb er en yderst populær likør blandt både kvinder og mænd samt unge og ældre. Alle kan nemlig værdsætte denne smagsoplevelse bygget på kvalitet, økologi og bæredygtighed.

 

Servering

Organic Rhubarb serveres køligt, og kan bruges som mixer i cocktails og drinks, samt kan den anbefales sammen med gin eller en anden form for blid hvid spiritus. Den kan også serveres som en topping på vaniljeis, desserter eller i slush ice.

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.