Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

NORLIQ Organic Rhubarb (Rabarber Likør)

Varenr.: 155727
Organic Rhubarb er en god rabarber likør fra mærket NORLIQ.

Leveringstid: 1-3 dage

129,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Kort om Organic Rhubarb

Organic Rhubarb er noget af det bedste fra danske sommer - tappet på en flaske. Organic Rhubarb er NORLIQ’s første økologiske likør, og den er lavet på rabarber og jordbær! Denne likør med rabarber og jordbær er indbegrebet af sommer i Danmark og har derfor en frisk og let syrlig smag af den naturlige og autentiske sødme. Hele denne fantastiske smagsoplevelser er herefter bundet sammen af en lækker vanilje afrunding.

 

Er det for dig?

Organic Rhubarb er en yderst populær likør blandt både kvinder og mænd samt unge og ældre. Alle kan nemlig værdsætte denne smagsoplevelse bygget på kvalitet, økologi og bæredygtighed.

 

Servering

Organic Rhubarb serveres køligt, og kan bruges som mixer i cocktails og drinks, samt kan den anbefales sammen med gin eller en anden form for blid hvid spiritus. Den kan også serveres som en topping på vaniljeis, desserter eller i slush ice.

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...