Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Nordik Wildboar

Varenr.: 969-wildbore_call
399,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Dette lokkekald er nyttigt, når der skal jages vildsvin. Selv hvis vildsvin sommetider kommer til lyden af ​​denne indkaldelse, tror vi, at det primære formål er at lave en "lyd-camouflage" for dig selv, når der stalkes vildsvin. I afgrøderne er møder du ofte vildtsvin på meget tætte afstande, når du støder på disse vildsvin, selvom du har vinden i den rigtige retning, vil vildsvinene ofte blive meget mistænkelige og løber væk. Når du ser dem hæve deres hoved og hale, skal du bruge dettet kald til at berolige dem. Vi mener, at hvis vi kan få de vildsvin at tænke, at der er flere vildsvin rundt omkring dem. Mange gange virker dette fantastisk.

 

Sommetider kommer yngre vildsvin direkte til kaldet, ofte 2-3 år gammel keiler. Du kan også bruge kaldet, når du sidder på en foderplads og forsøge at få de vildsvin i nærheden af dig til at komme på foderet. Kaldet leveres med en instruktions film lavet af Mikael Tham.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.