Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Nordik Predator

Varenr.: 969-484963
Lokkekalden kan producere en bred vifte af lyde, der har en meget lang rækkevidde. Vi har igen sporet ræv op til 5 km, som kommer direkte ind på lokke. Hvis du ikke har lokket ræven før, det er den perfekte opfordring til at begynde med, fordi det er på forhånd indstillet. Bare flytte en elastik, for at vælge den lyd, du ønsker.Instruktioner
Gnaver knirkelyde
At efterligne mus og vole knirkelyde, sætte O-ring, dine tænder eller læber på den yderste del af membranen og slag med korte fremstød i indkaldelsen.Nødlyde fra kaniner og harer
Disse lyde er let at gøre ved at placere den elastik, dine tænder eller læber i midten af mundstykket og blæse ind i indkaldelsen. Jo længere tilbage på membranen de grovere lyden. Variere lange og korte lyde til 15-25 sekunder og gentag hver 3-4 minutter. Åbne og lukke din hånd foran lokkekaldens åbning, som du slag for en mere liv som lyd.Lamm nødlyde
Brug af et kald på samme måde som for kaniner og harer nødlyde, men placere elastik, dine tænder eller læber så langt ind som muligt på mundstykket. At lokke bjørn med nødlyde ved intensivt i mindst en time.
Vær opmærksom på! Lokkekalden frembringer lyde, der overstiger 115 dB, så brug høreværn.
249,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Er specielt udviklet til at opfylde de krav, lokke rovdyr under nordiske forhold. Lokkekaldet er enkelt at bruge og mundstykket kan ikke fryses.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.