Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Nordik Crying Bird

Varenr.: 969-488896
Instruktioner
Spætte i nød
At efterligne en Spætte i nød, slag kort og intens fremstød af luft eller hårde trrr, trrr, trrr i indkaldelsen. Denne lyd er svært at modstå for de fleste små rovdyr.Nedenfor finder du en film med en Spætte, der blev fanget i et net, bør det blive markeret med en ring. Den lyd det giver, er meget attraktivt for de fleste små rovdyr, som ræven. Brug denne film, når du øver dig med din lokkekald.Lille fugl nød
At gøre nød lyden af små fugle, blæse omhyggeligt og lad luften går både ud og ind gennem opkald.Kanin i nød
Hvis du blæse en kort jævn strøm af luft gennem opkald vil du få en meget realistisk kanin nød lyd. Ring 15-30 sekunder og sidde stille i 1-2 minutter og gentag for 15-25 minutter / pass.
250,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Er specielt udviklet til at efterligne fuglenes nød lyde. Disse lyde er meget effektive til at kalde ræve og andre rovdyr til. Ræve hvalpe kan være lidt vanskeligt at kalde med kaniner og harer nødskrig. Men med fuglelyde er det muligt at kalde selv små hvalpe frem.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.