Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Noblex Riffel Rødpunktsigte

Varenr.: 1001108

Noblex nye riffelsigte er udført i stål, der gør produktet mindre følsom overfor ydre påvirkninger. Den revolutionerende nye konstruktion med integreret Picatinny/Weaver montage gør Noblex riffelsigtet til det lavet monteret rødpunktssigte i verden. 


OBS. Picatinny skinnen medfølger ikke, men er til illustration af produktet.

5.999,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Sigtet er parallax fri og lysstyrken på rødpunktet styres automatisk via en sensor. Rødpunktets størrelse er 5.0 MOA og har den perfekte størrelse til skud på selv længere hold. Sigtet kan monteres på Picatinny/Weaver skinne, men dens størrelse passer også perfekt på Noblex Piggy Back montagen, der er et supplement til montering på en sigtekikkert. Batteriet skiftet ovenfra, hvilket betyder der ikke skal ske indskydes efter batteriskifte. Sigtet anbefales kun anvendt til rifler.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...