Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Nikko Stirling Airking Gold Crown 3-9x42

Varenr.: 908-0919750
1.499,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Sigtekikkert fra Nikko Stirling

 

Forstørrelse: 3-9x42

 

Montagetype: 25,4mm

 

Sigtetype: Sigte HMD

 

Inkl. montage

 

Japansk kvalitet med livstidsgaranti og 5 års garanti på elektronik

Siden 1956 har Nikko Stirling fremstillet kvalitetsoptik til jægere over hele verden. I nutidens Nikko Stirling produkter er det derfor tydeligt at mærke og se, at produkterne er bygget på en kombinationen af årtiers know how og ingeniørarbejde indenfor optik samt praktisk erfaring med jagt og skydning.

 

Nikko Stirling tilbyder livstidsgaranti underlagt følgende vilkår:

 

• Riffelkikkerter og kikkerter – Livstidsgaranti til den første ejer af produktet. (Kræver at man fremviser original kvittering på købet)

 

• Elektronikdele er dækket af en 5 års garanti 

 

• Alle andre Nikko Stirling produkter er dækket af livstidsgaranti – for den første ejer med original kvittering på købet.

 

Ovennævnte garantier dækker ikke misbrug eller hvis der er foretaget reparationsforsøg af andre end Nikko Stirlings autoriserede teknikere.

 

HUSK AT REGISTRERE DIT PRODUKT!!! Produktregistrering er påkrævet for at garantien gælder og skal foretages umiddelbart efter købet.

>> GÅ TIL REGISTRERING

 

Hvis et produkt viser sig at være defekt, vil Nikko Stirling efter eget valg, reparere produktet eller udskifte produktet med et nyt eller lignende produkt.

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.