Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Nextcast Zone Line Synk 5/7

Varenr.: 999zone-1

Leveringstid: 1-3 dage

599,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

En velkastende nyhed

Zone – er en kortere line tiltænkt det danske laksefiskeri. Længderne varierer fra 5,5 m – 7,6 m og vejer mellem 350 og 500 grains. Next Cast Zone leveres i 5 forskellige densiteter.

Nextcast har med deres “Funnel” tapering formået at lave nogle liner som svæver smukt som et spyd, der aldrig vil lande igen og lander samtidig som en fjer. Linernes primære tyngde/vægt ligger i den bagerste tredjedel. Dette, kombineret med en lang fronttapering gør, at stangen spændes let op og en masse energi afleveres i linen i fremkastet. Linerne skal alle monteres med en 10 – 15 fods polyleader, men så sker der også mirakler.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...