Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Nationalpark - Vadehavet - Natur i verdensklasse

Varenr.: 966-nationalparkvadehavet

Pris: 499,00 kr

Special Price 359,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

En naturbog af Jens Kristian Kjærgaard - 400 sider

Klaus Melbye, Jens Rosendal & John Frikke

 

Forfatteren og naturfotografen tager læseren med på en oplevelsesrejse i Danmarks største nationalpark  – Nationalpark Vadehavet.

 

Rejsen, som kun foregår i den danske del, tager sin begyndelse ved Blåvandshuk hvor vi langsomt, men sikkert bevæger vi os mod den dansk tyske grænse med en afstikker til Tønder, Nørre Sø og Magister Kog

 

Forfatteren og naturfotografen tager læseren med på en oplevelsesrejse i Danmarks største nationalpark  – Nationalpark Vadehavet. Den danske del af Vadehavet blev i juni 2014 optaget på UNESCOS liste over Verdensarv og sammen med den tyske og hollandske del udgør verdensarven en mere end 500 kilometer lang sammenhængende system af vadeflader samt marsk- og tidevands-områder som strækker sig fra Ho Bugt i nord til Den Helder i Holland.

 

Rejsen, som kun foregår i den danske del, tager sin begyndelse ved Blåvandshuk hvor vi langsomt, men sikkert bevæger vi os mod den dansk tyske grænse med en afstikker til Tønder, Nørre Sø og Magister Kog. En rejse på mere end 125 km.  Undervejs besøger vi det nye land: Skallingen. Herfra går turen til Ho Bugt, hvor vi finder Den Gule Engmyre.  Ved Varde Å gør vi ophold med magiske morgen billeder. Videre på rejsen besøges bland andet den ubeboede fugleø Langli og naturligvis senere de 3 beboede øer, Fanø, Mandø og Rømø. Herfra går det videre til Ballum Enge, Hjerpsted Bakkeø, Jordsand, Tønder-Marsken, Margrete Kog og naturligvis Saltvandssøen.  Hele tiden stopper vi op og ser på de nære oplevelser, Malurt, Sæler, den Islandsk Ryle´s utrolige rejse samt et andet dyrs farlige rejse.

 

Nationalpark Vadehavet – natur i verdensklasse: 400 sider, format 29,5cm x 24 cm.

 

ISBN 978-87-994805-1-7

FORLAGET VESTENVIND

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.