Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Myrans Wipp 7-10 og 15 gram

Varenr.: 822-Wipp-23
49,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Myrans Spinner - Effektiv spinner til gedde, sandard, aborre og ørred.

Wipp er en spinner lidt ud over det sædvanlige og med rigtig gode fangstegenskaber. Bladet har en udformning som holder kroppen perfekt oppe og den starter sin rotation, så snart den rammer vandet. Kroppen er to-farvet og med Myrans lokkende lydkonstruktion i spinnerbladet. Wipp er monteret med hyperskarpe kroge med de klassiske rød hackler.

Håndlavet i Sverige

Myranspinnere er et rent Skandinavisk produkt, spinnerne er udviklet, produceret og testet i Norden. Når du køber et Myran produkt kan du være 100% sikker på at det fungerer og kan fange fisk.

Historie
Hvad der begyndte en forårsdag i 1949 hvor Paul Johansson sad og skærpede og formede en ske blev til sidst udviklet til en virksomhed, nemlig Pauls Sport Depot i Simlångsdalen.
Myrspinneren var begyndelsen på et kapitel i svensk Sportsfisker-historie. En historie som endnu ikke er færdigskrevet. Den første Myrspinner snart fik selskab og er i dag en større familie med Wipp, Agat, Panther, Lilla My, Toni, Mira, Akka, Toni Z, Pilot, Tuna laks og Sting

Paul Johansson fik patenteret og mønsterbeskyttet spinnerne under navnet Myrans og siden 2001 har familien Johansson Elmervik overtaget produktionen og salg af Myran. Alt med respekt og i Paul Johanssons ånd og selvfølgelig MADE IN SWEDEN.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.