Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

"My Salmon Flies" af Mikael Frödin

Varenr.: 897-mysalmon

Leveringstid: 1-3 dage

299,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

"MY SALMON FLIES" af MIKAEL FRÖDIN

Signeret eksemplar.

Efter et liv med besættelse af laksefluer har Mikael Frödin her for første gang samlet 67 af sine mest innovative og effektive mønstre. Det er en livsstil med laksefiskeri og fluebinding som er baggunden for denne bog. Fluerne er en bred vifte af mønstre som har fanget laks over hele verden under alle mulige forhold. Et must for enhver laksefisker/fluebinder.

Er fremstillet som et praktisk spiral-bind som selv kan stå op... Det er simpelt - Find mønsteret der skal bindes, stil bogen op, læs om fluen/mønsteret og gå igang med at binde!

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...