Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Vision Musta Michelin vadestøvle

Varenr.: 15912

Leder du efter en støvle. der sidder perfekt på foden, giver god støtte og som har et vejgreb som et bæltekøretøj, så bør du nok kigge nærmere på Visions Musta Michelin vadestøvle. Det er den perfekte støvle til dansk kystfiskeri som med sit uvejsomme terræn er et rendyrket tortur for fødder og ankler. Læs mere under produktinformation


Pris: 1.799,00 kr

Special Price 1.495,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Vision Musta Michelin vadestøvle

Leder du efter en støvle. der sidder perfekt på foden, giver god støtte og som har et vejgreb som et bæltekøretøj, så bør du nok kigge nærmere på Visions Musta Michelin vadestøvle. Det er den perfekte støvle til dansk kystfiskeri som med sit uvejsomme terræn er et rendyrket tortur for fødder og ankler. 

Sålen er et kapitel for sig selv. Den har Vision udviklet i samarbejde med den franske dækproducent Michelin.

Det har givet flere fordele i forhold til andre gummisåler. Støvlens front er støbt ind i ydersålen, så de ikke kan gå fra hinanden. Sålens mønster er inspireret af Michelin LTX A/S-dæk med modifikationer målrettet til vadefiskeri.

Sålens sider er ekstra profileret der giver dig ekstra greb til skråninger og mudrede stier. Sålen har svang i midten som giver en bedre tilpasningsevne over ujævne overflader på sten og klipper.. Front- og hælpartiet er designet til ekstra slid under længere vandreture, og sålens mønster giver dig et sublimt vejgreb. Fisker du under ekstremt glatte forhold kan du montere Visions tungsten karbidbolte.

Ud over et bedre greb har du i støvlen også en bedre fornemmelse, mens du vadefisker. Den bløde ydersål som tilpasser sig efter forholdende kombineret med fleksibel EVA mellemsål giver dig mulighed for at føle, hvad der er under din støvle. Samtidig giver den støtte nok selv under de sværeste forhold. 

Bliv klogere på Michelin såler her

 

VALG AF STØRRELSE

eksempler på størrelser

Bruger du normalt 43 i sko, vælg en str. 11 i Musta(str 44)

Bruger du normalt 44 i sko, vælg en str. 12 i Musta(str 45)

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.