Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Mclean net 140 - net med indbygget vægt

Varenr.: 840-12 MC-L

Vores suverænt mest solgte laksenet. Fås med Nylon eller skånsomt gumminet. Vi tilbyder som de eneste at montere praktiske skulderstropper. 

1.249,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Stærkt laksenet fra New Zealandske McLean. Nettet er med indbygget fiskevægt som først standser ved 20 kg. Her får du et meget rubust net som kan følge dig i mange sæsoner.

McLean er med gumminet. Gumminettet anses for at være det mest skånsomme overfor fisken og er ligeledes nemmere at få kroge ud af.

R140

(gumminet modellen) kan købes med monterede skulderstropper så nettet kan betjenes med den ene hånd mens den anden figther... Ydermere holdes netposen på plads med en magnet, så er man fri for at netposen samler grene og græs op...

Længde 104 cm

Udslået: 166 cm

Netramme: 53x60 cm

Netdybde: 80 cm

Vægt: 960 gram

McLeans hjemmeside

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.