Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Trespass

Fra værende en lille lokal virksomhed i Glasgow, Skotland, til nu at være et verdensomspændende brand med speciale indenfor outdoor. Trespass er i dag et af Storbritanniens mest succesrige outdoor virksomheder, med mange butikker i over 60 forskellige lande. Se her Korsholms store udvalg af Trespass varer - alt lige fra rygsække til outdoor udstyr eller jakker;

”Trespass got you covered”


Viser alle 272 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 272 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fra uniformer til outdoor

Trespass havde sin begyndelse allerede i 1938 i byen Glasgow; Skotland. På det tidspunkt havde virksomheden blot 12 ansatte, på deres lille lager lavede de uniformer til det lokale politi, samt andre store organisationer. Som deres succes voksede, begyndte de at fremstille et nyt produkt: vandtætte jakker. Netop dette produkt var det der sikrede Trespass deres plads, i outdoor butikker verden over; dagen i dag.

 

Trespass’ filosofi

Ideen bag Trespass er, at outdoorlivsstilen skal være mere tilgængelig for alle uanset køn, alder, erfaring eller baggrund. Af denne grund ønsker Trespass at producere outdoor udstyr af høj kvalitet, som med deres tekniske kunnen skal kunne bidrage til erfarende outdoor entusiasters standard, såvel som nybegynderes nysgerrighed og videre udvikling; alt sammen til en overkommelig pris. Spørger man Trespass, vil du kunne finde netop det produkt du mangler, indenfor dit budget.

 

Et ikonisk varemærke

Trespass har dagen i dag specialiseret sig i performance skiwear og outdoor, og har vundet et utal af priser for deres kvalitetsprodukter. I dag producerer de alt fra termoflasker til pandelygter, microfiber håndklæder og soveposer. Trespass er meget kendt for deres vandtætte jakker, som findes i et utal af varianter, størrelser og designs. Uanset aktiviteten, har trespass med garanti en jakke, der passer perfekt til netop dit behov. Deres sortiment er uhyre stort, hvad end det drejer sig som Fleece, Softshelll, Ponchoer eller foldbare jakker, så står Trespass klar til at hjælpe.