Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Trangia

Trangia er en af de førende producenter indenfor de såkaldte stormkøkkener. Med virksomhedens begyndelse i 1925, har Trangia mange års erfaring, og ved præcis hvad de snakker om, når det kommer til madlavning i det fri. Hvad end du blot skal koge vand til kaffen, eller tilberede et større måltid, så er dit Trangia sæt altid klar til at hjælpe


Viser alle 38 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 38 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Trangia fra Trång

Trangia blev grundlagt i 1925 af svenskeren John E. Jonsson. Efter et helt liv som landmand startede Jonsson virksomheden Trangia. Dagen i dag, er Trangia stadigvæk en af de førende producenter indenfor stormkøkkener. Navnet Trangia kommer af bynavnet Trånge, og repræsenterer en virksomhed som ikke blot står skarpt kvalitetsmæssigt, men et brand der ses som værende en af outdoorindustriens største.

 

Et ikonisk design

Den helt store fordel ved Trangia er deres brugervenlighed. Det er godt at bruge uanset om du er en erfaren outdoorentusiast, eller om du er nybegynder. Et Trangia sæt består af to gryder, en pande; som også kan fungere som grydelåg, en todelt vindskærm, en tang/håndtag, en mæssingbrænder til sprit, et skånelåg og et nylon webbingreb. Det hele kan naturligvis pakkes sammen så det næsten ikke fylder noget.

 

Trangia hos Korsholm

Hos korsholm tilbyder vi dig naturligvis de mest klassiske Trangia sæt, men ikke nok med det, så kan du hos os også finde både Trangia gasbrændere, Trangia kedler og meget mere. Vi tilbyder både Trangia 25-4 og 25-5 Ultra Light samt deres revolutionerende Trangia Multidisc, som både fungerer som skærebræt, dørslag, sneunderlag og meget mere. Den passer til alle Trangias standard sæt, og ville være en fantastisk udvidelse til ethvert outdoor køkken.