Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Sufix

Sufix fiskeliner er fiskeliner i verdensklasse. Du får her et stærk og kvalitets sikkert produkt, som holder utrolig længe og kan holde til enormt hårde slidtag. Hver lystfisker har sin egen præference når det kommer til fiskeline; Sufix er et sikkert bud på en fiskeline, som vil falde i god jord hos de fleste.


Viser alle 4 produkter

pr. side

Viser alle 4 produkter

pr. side

”Serious fishermen know that, with every cast, there’s a lot on the line”

Sufix er en af de førende producenter indenfor fiskeliner, som dækker samtlige områder indenfor lystfiskeri. Sufix har længe været et kendt brand, som producerer en bred vifte af modeller. Deres liner er tynde, men har samme brudstyrke som mange andre tykkere liner. Ved at bruge en tyndere line, kan man ikke blot kaste længere, man får også mere line ind på spolen.

 

En fiskeline til enhver lejlighed

Som lystfisker skal man aldrig gå ned på udstyr, og i særdeleshed heller ikke på kvalitet. Noget af det vigtigste udstyr er naturligvis fiskelinen. Sufix har et bredt udvalg, i flere forskellige farver til fornuftige priser. Deres liner er utrolig nemme at håndterer så uanset om du er en garvet fisker eller nybegynder, så er Sufix et oplagt valg.

 

Sufix = Høj kvalitet

Med et produkt fra Sufix er du garanterer et produkt i super høj kvalitet. Denne kvalitet er blandt andet med til at sikre dig, at du med nogle specifikke liner kan fiske i både saltvand i ferskvand. Dette kan du på baggrund af linens høje knudestyrke. Så om du er sportsfisker eller lystfisker kan du være sikker på at finde et Sufix produkt, der passer til dine behov.