Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Seeland jagttøj

Seeland er et af de førende jagttøj og outdoortøj brands i Danmark. Seeland er kendt for at have høj funktionel kvalitet og et lækkert design. Innovation og udvikling er to vigtige punkter ved produktionen hos Seeland. De er sammen med Härkila nogle af de førende udviklere inden for jagttøj. Et af kendetegnene ved jagttøj fra Seeland er, de mange små features, som kan være meget brugbare i forskellige jagtsituationer.

 

 

KategorierViser alle 164 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 164 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Seeland

Jagttøj sortimentet fra Seeland er utrolig alsidigt, som spreder sig bredt. Du finder bl.a. Seeland jagtjakker, Seeland jagtbukser, Seeland hatte og caps, Seeland skjorter og meget mere. Derudover laver Seeland også et væld af forskellige accessoires. Jagttøj er ikke den eneste interesse Seeland har. De har også fokus på forskelligt jagtudstyr, hvor de bl.a. laver Seeland jagtstole og Seeland termokander.

  

Teknologier fra Seeland

Som nævnt tidligere er Seeland stærke inden for teknologisk udvikling af jagttøj. De er bl.a. udviklere af SEETEX og WindBeater, som er deres to mest kendte og brugte teknologier. SEETEX består af 2 membraner, som er vandtætte og vindtætte. Vind- og vandtæt jagttøj er en nødvendighed til kolde og regnfulde dage, så man ikke bliver kold på selve jagten. Til jagt i tørt og varmt vejr, finder du Seeland jagttøj med WindBeater teknologien. WindBeater er en vindtæt membran, som lukker alt blæst ude.