Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Salomon

Salomon

Her i kategorien kan du finde alle vores produkter som vi har til mærket Salomon. Her i kategorien finder du mange af deres outdoor artikler, hvilket vil sige at du nemt kan finde Salomon sko og Salomon tasker som passer perfekt til udendørsbrug. Find dine Salomon produkter lige her hos Korsholm.

Viser alle 29 produkter

pr. side

Viser alle 29 produkter

pr. side

Om Salomon

Salomon er for mange kendt som et globalt skiløbs mærke, men selv deres passion stammer faktisk fra selv naturoplevelsen og den leg der forbinder os med naturen. Det var derfor et naturligt skridt for Salomon at udvide deres ekspertise til outdoor, vandring og senere hen andre udendørs aktiviteter og sportsgrene, men har den dag i dag specialiseret sig i det de kalder “bjergsport”. Her udvikler de bl.a vandringsudstyr som har til formål at være lettere, hurtigere, og mere innovative når det handler om interaktionen med landskabet og sporten.



Salomons formål og livspassion er at lade folk lege og udvikle sig gennem forbindelsen til naturen. Hvilket der ofte kan være særligt brug for i en stressende moderne verden hvor de fleste kun er forbundet af en skærm.



Solomon udvikler udstyr som lader folk få det bedste ud af deres udendørs sport.