Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Plano


Lystfiskere elsker grej og jo mere, jo bedre. Ingen tvivl om det. Men at organisere sit fiskeudstyr kan nemt gå hen og blive en olympisk disciplin og kan hurtigt komme ud af kontrol. Amerikanske Plano har sikkert tænkt det samme. De har i hvert fald udviklet et system, for at du ikke skal miste overblikket.

STOWAWAY® UTILITY BOXES 

Det var allerede i starten af 50'erne, at Plano satte industristandarden med deres gennemtænkte og effektive StowAway® system. Et system der bruges den dag i dag.

Den gennemtænkte serie med StowAway® findes i mange konfigurationer og findes i fire dimensioner: 3700-serien, 3600-serien, 3500-serien og 3400-serien. Det betyder, at du altid kan regne med, at StowAway ® grejæskerne har den samme pasform og størrelse hver gang. Uanset om du har købt en æske i 1980 eller tager en fra butikshylden i morgen.

Ejer du en af Planos tasker, racks eller store grejbokse, kan du der se hvilke størrelse der grejæske der passer ind i dit system. Det samme, gælder som sagt, alle nutidige grejbokse, som står i butikken. De mest populære størrelser/serier er 3600 og 3700 serierne

Viser alle 17 produkter

pr. side

Viser alle 17 produkter

pr. side