Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Patagonia Taske

Patagonia tasker

 

Hvis du leder efter en Patagonia taske, så er du kommet til det helt rigtige sted! Her i kategorien har vi alle mulige former for tasker, om det så er en duffel bag, rygsæk, bæltetaske, en lille eller stor taske, så har vi noget til dig. Find din næste Patagonia taske lige her på siden.


Viser alle 43 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 43 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Patagonia duffel bag

Her i vores kategori med Patagonia tasker kan du også finde nogle forskellige duffelbags i forskellige størrelser og farver. Vi har mange forskellige str. indenfor Patagonia duffelbags som f.eks. 30l, 40l, 55l, eller 70l, så du kan finde en der passer til dit behov.

 

Generelt om vores Patagonia tasker

Som sagt tidligere så er er du kommet til det helt rigtige sted hvis du leder efter en Patagonia fiske taske. Her i kategorien er der både store og små tasker, og tasker i alle mulige forskellige farver, som f.eks sort, grå, rød, grøn, brun og meget andet. Du kan købe alle vores Patagonia tasker her online eller i vores fysiske butik på jægervej 5 Skjern i Danmark. Her i kategorien finder du nogle af Patagonias mest populære tasker, som f.eks deres Atom Sling. Du kan også finde andre fede taske, med gode funktioner, som f.eks. thermo, vandtæt og meget andet.