Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Patagonia Caps

Patagonia caps

 

Her i denne kategori finder du vores sortiment af Patagonia caps og anden hovedbeklædning fra mærket Patagonia, Hvis du er lystfisker så kender du helt sikkert til Patagonia og deres stilede caps og hatte. Her i kategorien kan du finde en hver type Patagonia hat, om det så er caps, sol maske eller en kasket med øreklapper. Find din nye Patagonia cap i dag.


Viser alle 30 produkter

pr. side

Viser alle 30 produkter

pr. side

Patagonia Kasket

Vi har i denne kategori forsøgt os at samle så mange Patagonia caps og hatte som muligt til en billig og fornuftig pris. Så hvis du leder efter en Patagonia kasket, hat eller cap, så er du kommet til det helt rigtige sted. Mange af disse Patagonia kasketter har også en form for trucker kasket look over sig, hvilket mange godt kan lide lige i tiden.

 

Generelt om vores Patagonia caps

I denne kategori kan du finde hele vores sortiment af Patagonia huer, hatte og caps. På siden her finde du bl.a. deres super populære Trucker kasket P6, eller nogle af deres efterhånden meget velkendte hatte med logo med en fisk på. Her i kategorien kan du finde caps i mange forskellige farver om du så leder efter Patagonia hatte i sort, navy, blå, grøn eller rød, så burde du kunne finde det her. Du kan købe din Patagonia cap lige her på Korsholm.dk eller i vores fyssisk butik på jægervej 5 i Skjern. Her i kategorien har vi selvfølgelig altid den faste velkendte lave og billige pris på alle vores Patagonia caps, samt kan du engang imellem være rigtig heldig at finde et godt tilbud, dette kunne bl.a. være i forbindelse i form af et udsalg. Køb din Patagonia cap lige her hos Korsholm.