Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Leupold Sigtekikkerter

Leupold sigtekikkert

Leupold er en amerikansk optikproducent der siden 1907 har leveret kvalitetsoptik. Leupold sigtekikkerter er kendt for at være pålidelige, elegante og ikke mindst "det værd". Med en sigtekikkert fra Leupold får du en virkelig godt kram som skuffer det færreste. Leupold riffelkikkerter ligger prismæssigt midt i det hele, hvor der stadig er et stykke op til det helt dyre optik. Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af nye Leupold sigtekikkerter med populære produkter, såsom Leupold VX-R med lys. Find din næste Leupold sigtekikkert lige her hos Korsholm.

Viser alle 7 produkter

pr. side

Viser alle 7 produkter

pr. side

Generelt om vores Leupold sigtekikkerter

Vores udvalg af sigtekikkerter fra Leupold er forsøgt tilpasset på den måde at der er lidt i forskellige prisklasser, så der både er de lidt billigere modeller fra Leupold samt de lidt mere dyre modeller fra Leupold så der er lidt for enhver smag, fælles for alle er dog at kvaliteten er den samme gode Leupold, lige meget hvilken prisklasse du vælger til dit våben. Så hvis du leder efter en god sigtekikkert, så er en fra Leupold et rigtig godt bud.Her i kategorien finder du alle vores nye Leupold sigtekikkerter, så hvis du gerne vil se om vi har nogle brugte Leupold sigtekikkert, kan du kigge i vores kategori med brugte sigtekikkerter.

Her i kategorien har vi altid en god, billig og konkurrencedygtig pris på alle vores Leupold sigtekikkert, samt kan du nogle gange være heldig at finde et ekstra godt Leupold sigtekikkert tilbud. Her i kategorien kan du finde forskellige riffelkikkerter fra Leupold, så du f.eks. kan finde en Leupold sigtekikkert med lys. Her i kategorien kan du finde flere sigtekikkert modeller fra Leupold, som f.eks.:

- Leupold VX-R

- Leupold VX-I

- Leupold VX-6

- Leupold VX Freedom

- Leupold Vari-X II

- Leupold BurrisHvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning til valg af sigtekikkert, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os på tlf. eller mail. Find din Leupold sigtekikkert lige her hos Korsholm.