Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Leica Håndkikkerter

Leica håndkikkerter er blandt de fineste på markedet, hvor den funktionelle kvalitet er helt i top. Leica er på mange punkter undervurderet i forhold til andre brands, men tag ikke fejl - der fås ikke meget bedre optik. Leica er kendt for deres innovative touch og højteknologiske kikkerter, som enhver jæger vil være heldig at eje. Leica håndkikkerter er high-end kikkerter, som konkurrerer helt i toppen af feltet. Her i kategorien kan du finde vores udvalg af Leica håndkikkerter med populære modeller som Leica Geovid og Leica Trinovid.  


Viser alle 7 produkter

pr. side

Viser alle 7 produkter

pr. side

Om Leica kikkerter

Mærket Leica har egentlig eksisteret lige siden 1849 og er nu den dag i dag, en af de førende producenter når det gælder vildtkamera og kikkerter. Leica er gjort en dyd ud af at altid være på forkant med de nyeste teknologier indenfor kikkerter og vildtkamera. Leica kikkerter er særligt kendt for deres objektiver, som altid giver nogle rigtig nøjagtige og klare billeder.

 

Om vores kategori med Leica kikkerter

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af Leica kikkerter. Dette betyder at du også kan finde flere forskellige slags kikkerter fra Leica, f.eks kan du her finde Leica kikkerter med afstandsmåler eller Leica kikkerter hvor der er lavet til rem. Her i kategorien finder du udelukkende nye Leica kikkerter, hvis du derimod leder efter Leica kikkerter brugt, kan du nogle ganeg vøre heldig at finde en Leica kikkerter i vores kategori med brugtehåndkikkerter. Her i kategorien kan du altid finde Leica kikkerter til en fast lav og billig pris, og en gang imellem har vi også en form for udsalg, som f.eks Black Friday eller til jul, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et godt Leica kikkerter tilbud. Vi har flere Leica håndkikkerter i denne kategori, som f.eks vores Leica kikkerter 10x42 Geovid. Vi har også noget Leica kikkert tilbehør som ikke er i denne kategori, f.eks har vi en Lecia sele / rem. Find din næste Leica kikkert her hos Korsholm.