Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Geoff Anderson

Geoff Anderson

 

Geoff Anderson er et af de mest populære brands inden for beklædning til fiskeri. Geoff Anderson er kendt for deres høje kvalitet og deres design, som er tilpasset de danske forhold. Rigtig beklædning spiller en stor rolle for aktive fiskere, og det er derfor utrolig vigtigt at have beklædning, som man har tillid til. Geoff Anderson laver bl.a. fiskejakkerhuer og kasketter, bukser og meget mere. Geoff Anderson har klare linjer når det kommer til miljøvenlig produktion, og vægter beskyttelse af naturen højt. Tre nøgleord som hele tiden går igen hos Geoff Andersson, er dermed kvalitet, design og bæredygtighed.


Viser alle 43 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 43 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Geoff Andersons grønne profil

Geoff Anderson sætter en stor ære i, at beklædningen produceres på bæredygtig vis og med respekt for forbrugerne. Og helt centralt; med stor slidstyrke og lang levetid.

Alle produkter er derfor 100 % giftfri, og faktisk er flere produkter biologisk nedbrydelige. Alle Geoff Anderson produkter er Oeko-tex® og BlueSign certificeret, som betyder, at produkterne er testet fri for sundhedsskadelige stoffer, og at der ikke er anvendt miljøskadelige kemikalier i produktionen. I produktionen anvendes ofte metervarer, som er genanvendelige. Derudover fremstilles flere produkter, blandt andet alle fleece-produkterne, af genbrugspolyester. Geoff Anderson har stor erfaring i at anvende overskydende materialer fra "de store" producenter til specialproduktioner. Meget af Geoff Andersons beklædning produceres i Europa, med brug af skandinaviske underleverandører – for at sikre kvalitet og ordnede produktionsforhold. Produktion i Fjernøsten foregår på danskejede fabrikker. Produktion og arbejdsforhold kontrolleres af danskere, svenskere eller som minimum af et vesteuropæisk management. Geoff Andersons sociale ansvarlighed består også i at benytte mange danske og skandinaviske samarbejdspartnere.