Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fjällräven

Fjällräven udvikler produkter, som gør det nemmere for folk at nyde naturen, og det har de gjort i mere end 50 år. Det hele startede med Fjällrävens grundlægger, Åke Nordin, der som 14-årig begyndte at forbedre den tids rygsække. 10 år senere, i 1960, startede han den virksomhed, som der den dag i dag, stadigvæk er kendt som Fjällräven. Sidenhen er det gået rigtig stærkt, og Fjällräven er i dag en af de mest populære outdoor mærke, både her i Danmark, men også i resten af verden. Fjällräven har formået at forbinde outdoor kvalitet med stil og mode, hvilket også er grunden til at man ofte kan finde deres velkendte lille “ræve logo” på bl.a. rygsække og huer i hele verden.


Viser alle 397 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 397 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fjällräven er et af Nordens mest anerkendte mærker, og har i mere end 40 år domineret markedet. Vi ser Fjällraven som værende et af de attraktive brands inden for jagt og trekking, og forsøger derfor at møde vores kunders ønske om at have et så stort sortiment som muligt. 

 

Vores medarbejdere er klar til at give den bedste vejledning, som at opbygget ved mange års erfaring, inden for arbejde med beklædning.

 

I vores sortiment finder du alle de vigtige produkter fra Fjällräven. Vi har et stort udvalg af tasker, beklædning, hatte & caps og accessories. Find det Fjällräven produkt som du mangler på denne side.