Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Ecco Støvler Herre

Er du på udkig efter en støvle som holder hele livet? Så er en Ecco herrestøvle måske det helt rigtige valg til dig. Den danskproducerede fodtøjsgigant har i mange år givet mange af verdens outdoor entusiaster komfort og kvalitet gennem deres Ecco Støvler til mænd. Det kan være svært at stille spørgsmålstegn til hvorvidt Ecco laver gode støvler til mænd, men er det noget for dig? Det korte svar er, JA. Ecco laver nemlig herrestøvler, hvor man finder noget til alle aldre. Udover kvalitet og komfort er Ecco også kendt for deres store innovative kreativitet, hvor de år efter år er med til at sætte nye standarder. Mangler du også et par Ecco herresko eller Ecco herresandaler, kan du finde et stort udvalg i vores andre Ecco kategorier.


Viser alle 5 produkter

pr. side

Viser alle 5 produkter

pr. side

Bestil Ecco

 

 

Hvilke Ecco Herrestøvler skal jeg vælge?

Uanset om man kan lide trekking, korte eller lange gåture i naturen, kan du med garanti finde den rigtige herrestøvle til netop dit behov. Ecco har i alle deres herrestøvler stor fokus på den stødabsorberende bund, for at skåne led og knogler. Derudover har mange af deres herrestøvler Gore-Tex® membran, som både er vandafvisende, vindtæt og ikke mindst åndbar. Herrestøvlerne med Gore-Tex® membran er som udgangspunkt mest nødvendige til de længere gåture samt trekking. Har du derimod brug for en støvle til hverdagsbrug, kan du med fordel vælge en mere stilren herrestøvle, hvor designet har været i fokus. 

 

Vores udvalg af Ecco støvler til mænd

Hos Korsholm har vi et stort udvalg af kvalitets herrestøvler fra Ecco. I vores sortiment finder du støvler til hver en smag, uanset om du er på udkig efter trekking eller mere stilrene herrestøvler. Alle vores Ecco støvler til mænd er af højeste kvalitet, og du finder dem alle til skarpe priser. Har du brug for råd eller vejledning angående Ecco herrestøvler, skal du være velkommen til at ringe eller skrive til os.