Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Ecco Sko Herre

Hos Korsholm har vi et fantastisk udvalg af kvalitets Ecco herresko. Du finder med garanti nogle sko til netop din smag, uanset om du er på udkig efter Ecco herresko til hverdagsbrug, fint brug eller til trekking og længere gåture. Ecco's herresko er kendt for at have det bedste fra begge verdener - nemlig det lækre design og den høje komfort. Ecco's herresko til udendørs brug er ofte udstyret med ekstra gode stødabsorberende såler, for ikke at belaste knæ, hofter og fodled. Har du udover er par lækre sko brug for Ecco herrestøvler eller herresandaler, finder du dem i vores andre Ecco kategorier.


Viser alle 10 produkter

pr. side

Viser alle 10 produkter

pr. side

Bestil Ecco

 

 

Hvilke Ecco herresko skal jeg vælge?

Det kan ofte være svært at vælge det rigtige, når det kommer til at vælge Ecco herresko. Der er utrolig mange forskellige sko til forskellige formål. Når du vælger, bør altid gøre op med dig selv, hvilket formål din Ecco herresko kommer til at have. Er du på udkig efter sko til trekking, er det en god ide at vælge et par ekstra stødabsorberende sål og Gore Tex membran, så dine tær ikke blive våde, når vejret ikke er helt i top. Er du derimod på udkig efter et par Ecco herresko til hverdags- eller fint brug, behøver du ikke vælge en sko med vandtætte teknologier, da det ofte gør skoen dyrere. Dog bør du til valg af sko til hverdagsbrug have mere fokus på det visuelle og de små detaljer.

 

Ecco sko til mænd - komfort og design

I takt med mode har fået større og større betydning, har det måske i visse tilfælde have haft konsekvenser på de mange andre funktioner sko bør have. Selvom designet er vigtigt, må man ikke glemme vigtigheden af god komfort, når det kommer til herresko. Man går i sine sko hver dag, og komfor bør derfor altid have første prioritet. Netop dette er Ecco eksperter til. Ecco herresko er kendt for at kombinere de flotte designs uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet. Dette er bl.a. en af grundene til deres høje popularitet blandt verdens mange skoentusiaster.

Ecco er ikke kun en af de mest populære producenter af herresko i Danmark - de er også utrolig eftertragtede i resten af verden. Ecco har i alt over 1000 forskellige Ecco butikker placeret rundt i verden. Denne succes er dog ikke kommet af sig selv. De mange år på toppen er et resultat af højkvalitetsfodtøj, hvor de mere specifikt bl.a. har haft stor succes med Ecco herresko.