Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Ecco

Her finder du et at Danmarks største udvalg af Ecco fodtøj. Ecco er kendt for at levere udtrolig høj kvalitet og nogle lækre designs, hvilket er grunden til at deres fodtøj har ekstra høj prioritet i vores butik. Vi tilbyder Ecco fodtøj til alle årstider og lejligheder. Du finder bl.a. Ecco sandaler til sommeren, Ecco fritidssko til helårsbrug, og et udvalg af Ecco støvler som både består af Ecco trekking støvler og Ecco støvler til forår, efterår og vinter. Vi tilbyder selvfølgelig kyndig vedledning fra vores erfarne butiksmedarbejdere, hvis du har spørgsmål til Ecco skoene.   


Viser alle 86 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 86 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gå med ECCO | Vi guider dig til det rigtige valg

… i et sortiment fyldt med alt fra sandaler til støvler

Vi behøver sandsynligvis ikke at præsentere brandet ECCO nærmere for dig. Ecco må siges at være indbegrebet af kvalitet og komfort. Fodtøj i moderne design og materialevalg, praktisk, holdbart og med høj komfort… Stik i et par ECCO, og du får fod på alle fordele. Derfor: Uanset om du vil nyde sommeren på vandreture i naturen, smutter en tur til stranden eller bare savner noget godt, stabilt fodtøj til din aktive hverdag — så kig forbi vores alsidige udvalg af ECCO sandaler, sko og støvler. Så mange fødder kan ikke tage ikke fejl!

 

Passionen for håndværket er omdrejningspunktet for at skabe fantastiske sko. Fra de første skitser af designet til en ny skomodel lander i ECCO butikker rundt om i verden, har de fokus på kvaliteten og detaljen. Som de eneste i branchen fremstiller de selv læder på deres egne garverier og producerer skoene på deres egne fabrikker. Gennem årene har deres filosofi altid været at fremstille sko, der passer til foden, og ikke omvendt. Korsholm har et stort udvalg af Ecco sko både til hverdagsbrug og til outdoor livet.