Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Blaser

Blaser

 

Blaser er en tysk våbenfabrikant der for mere end 50 år udviklet og produceret jagtudstyr med fokus på høj kvalitet. Blaser er førende indenfor innovation af haglgeværer og rifler, og med deres 50 års erfaring og passionerede arbejdsgivere, har Blaser skabt produkter til perfektion ned til mindste detalje. Blaser er et High-end våbenfabrikant der tilbyder våben til selv de mest kræsne jægere.

 

Kategorier


 

Alle produkter


Viser alle 197 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 197 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Blaser

Blaser er en tysk våbenproducent, der siden 1957 har udviklet våben og jagtudstyr af højeste kvalitet, og er i dag en af de førende producenter af rifler på markedet. Blaser er kendt for at have udviklet et af verdens bedste straight pull riffelsystemer, og denne teknologi har bl.a. været med til at bane vejen for Blasers succes de seneste år. Blasers kvalitetsprodukter gør dem til et high-end brand, der er kendt for sine eksklusive designs og høje teknologiske produkter.

 

Udvalg af Blaser produkter

Vi tilbyder et bredt sortiment af Blaser produkter, der dækker fra kvalitetsvåben til jagtudstyr til enhver jagtsituation. Her har vi et bredt udvalg af Blaser rifler med standardmodeller til high-end rifler og alt imellem. Derudover kan du finde haglgeværserierne F16 og F3, samt flere kombinationsvåben. Hvis du leder efter optik tilbyder Blaser, stilrene riffelkikkerter og håndkikkerter samt deres nye rødpunktsigte af højeste kvalitet der tilbyder egenskaber som ikke findes ved andre brands.