Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Beretta

Beretta er et af jægernes fortrukene våben brands, og dette er ikke uden grund. Beretta har over 500 års erfaring inden for våbenbranchen, og har i rigtig mange år været et af de førende våben producenter. Nogle af Berettas kendtetegn er kvalitet, pålidelig og elegance. Beretta er skaber af nogle af de mest populære haglvåben i Danmark, hvor bl.a. Beretta Silver Pigeon I er en af de mest værdsatte.


Viser alle 55 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 55 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Om Beretta

Beretta er stor våben virksomhed som er kendt i hele verden som er lokaliseret i Italien og har været eksisterende i mere end 500 år. Beretta blev grundlagt i årstallet 1526, og har igennem deres meget lange levetid produceret våben til militær såvel som private. På grund af deres gode omdømme fik resten af verden lige pludselig øjnene op for denne italienske vinforhandler.

 

Generelt om vores kategori med Beretta

I denne kategori finder du hele vores udvalg af Beretta som du kan købe her hos Korsholm. Her i kategorien kan du både finde Beretta haglgevær, Beretta skjorter, chokes og Beretta veste. Du kan købe Beretta er online på vores webshop eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Så hvis du bla. leder efter en skydevest, jagtgevær eller andet fra Beretta, så kan du finde det lige her hos Korsholm.