Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Loop Runner Runningline 029", 032" og 035"

Varenr.: 153791

Loops klassike runningline er med flettet kerne og ercoated. Det er en skydeline som vi har solgt langt over tusind af og den fungerer fantastisk og giver en god balance (modstand) i kastet. Der findes 3 tykkelser, der er anpasset til forskellige typer af fiskeri.


369,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

0.029"

Den klassiske dimension til enhåndsfiskeriet. Skydelinen er lækker glat og forsynet med en stor løkke i den ene ende. Kerne; flettet.

Farve: Blå.

0.032"

Loops superfine runningline til laks og havørred leveres i en den gode synlige orange farve. Den er 30 meter lang og er forsynet med en stor løkke i den ene ende. Linen er med flettet kerne.

Farve: Orange

0.035"

Runninglinen til det tungere 14-16" fiskeri. Flere bruger den sammen med havørred skydehovederne i åen for at dæmpe skydehovedets hastighed, pænere præsentation samtidig med det er lettere at strække forfanget med en stor natflue pga. den større friktion en tykkere skydeline giver.

Farve: Lys grøn

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.