Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Loop Runner Runningline 029" , 032" og 035"

Varenr.: 850-l-runner
369,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

0.029"

Den klassiske dimension til enhåndsfiskeriet. Skydelinen er lækker glat og forsynet med en stor løkke i den ene ende. Kerne; flettet. Farve; Blå.

0.032"

Loops superfine runningline til laks og havørred leveres i en den gode synlige orange farve. Den er 30 meter lang og er forsynet med en stor løkke i den ene ende. Linen er med flettet kerne. Farve: Orange

0.035"

Runninglinen til det tungere 14-16" fiskeri. Flere bruger den sammen med havørred skydehovederne i åen for at dæmpe skydehovedets hastighed, pænere præsentation samtidig med det er lettere at strække forfanget med en stor natflue pga. den større friktion en tykkere skydeline giver. Farve: Lys grøn

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.