Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Loop Evotec Cast MF 9' # 6

Varenr.: 811-LOOP ECC-3

Med introduktionen af CAST stængerne indføres også et nyt innovativt koncept af tre forskellige aktioner i en stangserie. 

Essensen af ​​CAST ( Color, Action, Sequence, Tempo) er fleksibilitet i farvekodede stænger for en given type af fluefiskeri.

Uanset hvad du foretrækker af aktion, har stængerne en uovertruffen ydeevne og der er  "value for money" i hver en fiber.

Leveringstid: 1-3 dage

3.990,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Loop Logo

Loop EVOTEC MEDIUM FAST

Medium Fast aktionen/stængerne har længe været grundstenen i Loops lange historie med udvikling af stænger.
Denne klassiske Loop aktion giver mulighed for tilførsel af kraft igennem hele kastets udførsel for optimal præsentaion af fluen og har samtidig en formidabel evne til at fighte fisk.
Pakket smukt ind i en pearl-grå finish, er disse medium hurtige stænger designet til ferskvandsfiskeri. Den bedst mulige AAA kvalitetskork benyttes til CAST og
den unikke trekantede hjulholder, de hårdtforcromede slangeringe og en ultra performance kulfiber gør oplevelsen fuldkommen.
 

Længde: 9'

Dele : 4

AFTM: 6

Vægt: 89 gram

Anbefalet kastevægt: 14-16 gram

Tilbehør: stofpose + 5-kantet transportør

 

DEN NYE EVOTEC CAST. Én serie, 3 temperamenter

Med introduktionen af CAST stængerne indføres også et nyt innovativt koncept af tre forskellige aktioner i en stangserie. Essensen af ​​CAST ( Color, Action, Sequence, Tempo) er fleksibilitet i farvekodede stænger for en given type af fluefiskeri.
 

Uanset hvad du foretrækker af aktion, har stængerne en uovertruffen ydeevne og der er  "value for money" i hver en fiber.

CAST serien udnytter den nyeste DCT (Dynamic Core Technology). Denne unikke teknologi opnås i klinge-konstruktionen ved at bygge retningsbestemt kulfiber i en bestemt  sekvens. Hvert kulfiberlag er designet til at arbejde i fællesskab med stangens flex plan ved at tilføre styrke over hele længden klingen.

 Dette påvirker også stangens topdel som "aflader" hurtigere og samtidig øges klingens styrke og holdbarhed.

Loop Evotec

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...