Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Loop Classic 1013

Varenr.: 802-Loop-68
6.950,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Tradition with an attitude.

Loop Classic Series  -  Nyt og gammelt i ét...

Nostalgiske følelser og erindringer bliver vagt i Loops Classic fluehjul serien. En meget stilren serie med et smukt klassisk ydre, hvori man har gemt en højteknologisk bremse. Et avanceret bremsesystem som ikke overgås af  mange. Den robuste og vandtætte bremsepakke fungerer i både Evotec G4, Opti og på Classic hjulet. Det smukt svungne håndtag er i ergonomisk design samt integreret forfangsholder i balanceknoppen. De nummererede hjul leveres i et lækkert læderetui med enten højre- eller venstrehåndsindspinning . Der er lidt historisk vingesus over et sådan smukt klassisk design og man behøver ikke partout at fiske med splitcane for at mindes de gamle lyde – det sørger bremsen for...

 

Loop Classic 1013

Lineklasse: 10-13

Linekapacitet:  WF 12 +  320 meter 30 lbs

Vægt:  360 gram

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.