Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Lokkefugle 12 stk. - Sillosocks grågæs med oprejste hoveder

Varenr.: 963-dgLF-119
1.499,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Lokkegæs med flock på hoved

 

Lokkegæssene har oprejst hoved i plast med flock, der er en blød belægning, som primært skal forhindre genskin og give lokkerne et realitsisk udseende.

 

Her får du et sæt med 12 stk. af de unikke vindpose lokkegæs fra Sillosocks.

 

Lokkegæssene har oprejst hoved i plast med flock, der er en blød belægning, som primært skal forhindre genskin og give lokkerne et realitsisk udseende.

 

På samme måde som sillosocks øvrige vind lokkefugle giver Greylag Goose lokkerne en helt utrolig livagtig bevægelse i flokken af lokkegæs.

 

Du får helt nye muligheder for at overliste selv meget vagtsomme grågæs.

 

Vi anbefaler, at du sætter disse vind lokkegæs op sammen med sillosocks fouragerende vind lokkegæs (varenr. LF-115). På den måde skaber du en flok af lokkegæs, som i udtryk vil komme endog meget tæt på en flok vilde fouragerende gæs.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.