Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Lokkefugle 12 stk. - Sillosocks Grågæs - Feeder

Varenr.: 963-dgLF-115
1.299,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Windsock lokkefugle

 

Brug Sillosocks sammen med de almindelige lokkefugle og få en helt utrolig livagtig flok, der fanger gæssenes opmærksomhed på lang afstand.

 

Vindpose lokkegæs fra Sillosocks er blandt de mest populære lokkegæs i USA. Og det er ikke uden grund !

 

Disse fantastiske lokkefugle er designet til at bevæge sig i vinden. Brugen af pose lokkefugle sammen med de almindelige lokkefugle skaber en helt utrolig livagtighed i flokken, og det vil fange gæssenes opmærksomhed på lang afstand.

 

Når gæssene kommer tættere på vil den fortsatte bevægelse skabe en tryghed hos de indflyvende gæs og dermed bliver det langt nemmere at få gæssene på skudhold.

 

En anden væsentlig fordel ved pose lokkegæs er, at de fylder meget lidt under transport og opbevaring. Du kan hurtigt opstille f.eks. 24 stk pose lokkefugle, og dermed sparer du meget tid frem og tilbage til bilen.

 

Stil dem op mod vinden og oplev selv hvor super effektivt Sillosocks lokkeposer bevæger sig.

 

Denne model er med Specklebelly mønster (anvendes til grågæs), og alle 12 stk. leveres med en hovedstilling som foder søgende fugl.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.