Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Liemke Keiler 35 PRO Termisk Spotter

Varenr.: 80409064

Det nye Liemke Keiler-35 PRO termisk håndspotter er det ideelle objektiv til jægeren, der ikke ønsker at give afkald på detaljeret skarphed, selv i zoom-tilstand. Keiler-35 PRO-modellen er allrounderen blandt de førsteklasses termiske håndspottere og er ideel til både markjagt og skovjagt.

21.449,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Jeg er bekendt med særskilte betingelser ved køb af våben, lyddæmpere, ammunition og krudt.
Se betingelser – læs mere her
Pris 399 DKK.

Produkt Information

Produkt Information

Det termiske billedkamera i kompakt lommeformat tilbyder med sin keramiske VOx-detektor på 384 x 288 pixel med 12 µm pixelafstand og den nye LCOS-skærm med 1.280 x 960 pixels i QVGA-format, en fascinerende billedskarphed og en ekstraordinær visuel oplevelse.

 

Den manuelt fokuserbare linse med en diameter på 35 mm muliggør et synsfelt på 13 m til 100 m samt et detekteringsområde på op til 1235 m. Denne håndholdte termiske billedbehandlingsenhed giver dig et detaljeret billede af jagten på næsten alle afstande. Varmekilder kan vises i forskellige farvetilstande og om nødvendigt digitalt forstørres op til 4 gange.

 

Billeddata kan optages og overføres via kabel eller via den integrerede Wi-Fi-funktion op til 50 m væk med live stream fra det termiske billedkamera til din Android®- eller Apple®-enhed.

 

Det optimerede energiforbrug af KEILER 35 PRO termisk billedkamera giver en batterilevetid på max. 7 timer. Derudover kan KEILER 35 PRO betjenes og oplades via en ekstern USB-strømkilde.

 

Den robuste spotter muliggør enkel, intuitiv betjening, selv når man bruger handsker, og er certificeret til IP66 samt ideelt beskyttet mod støv og kraftig regn.

De omfattende tekniske funktioner og den enkle og intuitive betjening gør KEILER 35 PRO-kameraet til et førende kompakt objektiv i sin præstationsklasse.

Der gives 3-års garanti med denne enhed.

 

Tekniske specifikationer

- Objektiv (mm): 35
- Detektormateriale: VOx
- Detektoropløsning (pixels): 384x288
- Lukker / kalibrering: auto / manuel
- Skærmopløsning (pixels): 1.280x960
- Optisk forstørrelse: 2.5
- Fokus: manuel
- Digital zoom: 2/4 / gange
- Synsfelt: 7x6 °
- Synsfeltets bredde på 100 m i m: 13
- Pixel FOV (mRad): 0,43
- Vægt: 420 g
- Billedvideoopbevaring (intern): ja
- Wi-Fi Life: ja
- Rækkevidde (m): 1.235

Specialfragt

Specialfragt

•  Jagttegn og andre tilladelser kræves
•  Leveres kun til brofaste adresser i Danmark på bestemte ugedage/tidspunkter – særskilte betingelser for øer og udland
•  Du skal være hjemme ved levering
•  Leveringstiden med specialfragt tager ca. 8-10 hverdage efter modtagelse af våbentilladelsen fra ansøgeren (samlet leveringstid ca. 1-4 uger)
•  Våbenfragt koster 399,- uanset samlet købssum


LÆS MERE OM SPECIALFRAGT

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.