Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Laxflugans magi

Varenr.: 156244
Laksefiskeri handler om eventyr og store oplevelser. Det spiller ingen rolle, om det foregår langt væk i Canada eller i de hjemlige vande. Med den rigtige flue på forfanget, kan alt ske.

Pris: 320,00 kr

Special Price 215,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Laksefiskeri handler om eventyr og store oplevelser. Det spiller ingen rolle, om det foregår langt væk i Canada eller i de hjemlige vande.  Med den rigtige flue på forfanget, kan alt ske.

Bogen fokuserer en del på fluens magi, det mystiske, som laksen engang imellem ikke kan modstå - og som resulterer i det perfekte laksehug. Hårdt og bestemt, lige ind i rygmarven - og så er eventyret i gang. Fluemønstret betyder vel noget? - Eller forholder det sig bare sådan, at vi laksefiskere ikke kan undlade, at lade os fascinere af den smukke fjerkrog, og bestandigt forsøger at finde den hemmelige kode til succes?

I bogen præsenterer Pelle Klippinge et udvalg af velfangende laksefluer. Bogen er en fortsættelse af bogen, Laxfiske og Favoritflugor, og beskriver detaljeret en række fluemønstre fra rendyrkede klassikere som Mar Lodge og Thunder and Lightning til unikke kreationer som for eksempel Isbergare, Mysen og Rødtutten. Alle hører til blandt favoritfluerne, og nogle af mønstrene har været i kamp med laks på over 30 kilo. Laxflugans Magi er spækket med farve- fotos og illustrationer, der gør bogen værd at nyde.

Forfatteren, Pelle Klippinge er bosat nær Emån i det sydøstlige Sverige. Han er en velkendt lakseprofil i Norden. Hjemmevandene er Emån, norske Gaula og Orkla, skotske Spey og Dee. Pelle Klippinge har siden 1988 drevet virksomheden Spey Cast og er skribent og fotograf ved flere nationale og internationale fluefisketidsskrifter, lige som han også er bestyrelsesmedlem i Gustaf Ulfsparres Stiftelse.

Format 210 x 225 mm 160 sider Hardcover Bogen er med svensk tekst

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.