Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo

Laxfiske Slott og Whisky - Jan Johansson

Varenr.: 148873
Skotland er et fascinerende land med betagende scenerier, en fascinerende historie, fantastiske slotte og et fantastisk fiskeri.

Varen er udsolgt

229,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

En guide til Skotlands skatte - Jan Johanssons nye bog er er sand kærligserklæring til de skotske lakseelve og den smukke skotske natur

Skotland er et fascinerende land med betagende scenerier, en fascinerende historie, fantastiske slotte og fantastisk fiskeri. Landets floder og søer giver rig mulighed for fluefiskeri efter laks, havørred og bækørred.
Det er ikke kun fluefiskeri i sig selv, det er også miljøet omkring det, der er så fantastisk. Forestil dig at tage morgenmaden på et ægte skotsk jagt-og fiskehotel. At opleve  den særlige duft af bacon, æg, te og toast som findes her.  

Den medbragte frokostkurv til dagens fiskeri er bestemt heller ikke dårlig. Når fiskeriet er afsluttet sidder man inde på pubben sammen med fiskekammerater og indtager en single malt før aftensmaden, Det er bare en perfekt afslutning på dagen og noget som man ser frem til.

Afstandene er korte i dette land. En dag kan både indeholde laks og besøg på slotte og whiskydestillerier. Dagen slutter med en aftentur op til Glen Muick for at spejde efter hjorte. Kan en sand naturelsker få det bedre - næppe !

Naturen er vild og majestætisk. Karakteristisk for de skotske landskaber er dale og de smukke vejekanter med tornblad, rhododendron og kuperet hede, hvor lyng i blomstringstid forvandler landskabet til et lilla hav. Og landets dyre- og fugleliv er noget helt enestående. En køretur gennem de charmerende smalle veje gennem det bakkede landskab, de store moser og langs de dramatiske klippekyster er en stærk oplevelse uanset årstid.

Forfatteren Jan Johansson er med sine bøger og artikler, samt sin lange erfaring med laksefiskeri, velkendt af de fleste laks-og ørredfiskere i de nordiske lande.

160 sider  -  svensk

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Korsholm kan i samarbejde med SPARXPRES (en del af Spar Nord Bank A/S) tilbyde en enkel og attraktiv finansiering af dit køb.

Der findes to forskellige finansieringsmuligheder:
  1) 12 mdr. rentefri – låntype 170
  2) VIP – låntype 153 (VIP lånet kan planlægges efter eget ønske fra 12-72 mdr.)

Læs mere om finansieringsmulighederne HER

Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...