Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Laxfiske Slott og Whisky - Jan Johansson

Varenr.: 148873
Skotland er et fascinerende land med betagende scenerier, en fascinerende historie, fantastiske slotte og et fantastisk fiskeri.
229,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

En guide til Skotlands skatte - Jan Johanssons nye bog er er sand kærligserklæring til de skotske lakseelve og den smukke skotske natur

Skotland er et fascinerende land med betagende scenerier, en fascinerende historie, fantastiske slotte og fantastisk fiskeri. Landets floder og søer giver rig mulighed for fluefiskeri efter laks, havørred og bækørred.
Det er ikke kun fluefiskeri i sig selv, det er også miljøet omkring det, der er så fantastisk. Forestil dig at tage morgenmaden på et ægte skotsk jagt-og fiskehotel. At opleve  den særlige duft af bacon, æg, te og toast som findes her.  

Den medbragte frokostkurv til dagens fiskeri er bestemt heller ikke dårlig. Når fiskeriet er afsluttet sidder man inde på pubben sammen med fiskekammerater og indtager en single malt før aftensmaden, Det er bare en perfekt afslutning på dagen og noget som man ser frem til.

Afstandene er korte i dette land. En dag kan både indeholde laks og besøg på slotte og whiskydestillerier. Dagen slutter med en aftentur op til Glen Muick for at spejde efter hjorte. Kan en sand naturelsker få det bedre - næppe !

Naturen er vild og majestætisk. Karakteristisk for de skotske landskaber er dale og de smukke vejekanter med tornblad, rhododendron og kuperet hede, hvor lyng i blomstringstid forvandler landskabet til et lilla hav. Og landets dyre- og fugleliv er noget helt enestående. En køretur gennem de charmerende smalle veje gennem det bakkede landskab, de store moser og langs de dramatiske klippekyster er en stærk oplevelse uanset årstid.

Forfatteren Jan Johansson er med sine bøger og artikler, samt sin lange erfaring med laksefiskeri, velkendt af de fleste laks-og ørredfiskere i de nordiske lande.

160 sider  -  svensk

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.