Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Ny

Lax & Laxfiske - Jan Johansson

Varenr.: 897-LL

UDSOLGT KOMMER IGEN D. 18-12-2019 - Kan bestilles nu og  til levering 19-20 december

Leveringstid: 1-3 dage

215,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Lax & Laxfiske

I bogen Lax & Laxfiske tager Jan Johansson dig med på en rejse ind i laksens verden. Helt fra laksefiskeriet historie, fangster og til laksens livsmønster. Jan Johansson lærer dig også, hvordan man læser fiskevandet og vejret i forbindelse med fiskens hvilpladser og hvorfor laksen hugger, når den vandrer op i elvene.

I hele bogen uddeler Jan Johansson sin brede viden og erfaring til læserne - erhvervet gennem et langt og intensivt liv som laks- og havørredfisker. I tanke, ord og billeder er emnet fascinerende, hvilket gør bogen både levende og inspirerende.

Forfatteren

Jan Johansson blev født i 1943 i Kungälv, en by, han stadig bor i. Foruden laks og havørredfiskeri er natur og sport hans store interesse. I 1961, 18 år gammel, blev han verdensmester i casting i Oslo. For sine atletiske resultater blev han hædret i 1962 i Kungälv med Lions guldmedalje. I forbindelse med sin bog Laxfiske, der blev udgivet i 1982 i Sverige og Norge, blev han i 1983 tildelt Svensk fiskeribogspris. Med bogen som basis blev den første videofilm om laksefiskeri i 1983 indspillet i de nordiske lande. 

I årene 1997 til 2014 var Jan Johansson og hans kone Christina ansvarlige for Sæter Fiskecamp i Surnadal, der blev noget af en institution for laks og havørredfiskere i de skandinaviske lande.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...