Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Ny

Lax & Laxfiske - Jan Johansson

Varenr.: 897-LL

UDSOLGT KOMMER IGEN D. 18-12-2019 - Kan bestilles nu og  til levering 19-20 december

Leveringstid: 1-3 dage

215,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Lax & Laxfiske

I bogen Lax & Laxfiske tager Jan Johansson dig med på en rejse ind i laksens verden. Helt fra laksefiskeriet historie, fangster og til laksens livsmønster. Jan Johansson lærer dig også, hvordan man læser fiskevandet og vejret i forbindelse med fiskens hvilpladser og hvorfor laksen hugger, når den vandrer op i elvene.

I hele bogen uddeler Jan Johansson sin brede viden og erfaring til læserne - erhvervet gennem et langt og intensivt liv som laks- og havørredfisker. I tanke, ord og billeder er emnet fascinerende, hvilket gør bogen både levende og inspirerende.

Forfatteren

Jan Johansson blev født i 1943 i Kungälv, en by, han stadig bor i. Foruden laks og havørredfiskeri er natur og sport hans store interesse. I 1961, 18 år gammel, blev han verdensmester i casting i Oslo. For sine atletiske resultater blev han hædret i 1962 i Kungälv med Lions guldmedalje. I forbindelse med sin bog Laxfiske, der blev udgivet i 1982 i Sverige og Norge, blev han i 1983 tildelt Svensk fiskeribogspris. Med bogen som basis blev den første videofilm om laksefiskeri i 1983 indspillet i de nordiske lande. 

I årene 1997 til 2014 var Jan Johansson og hans kone Christina ansvarlige for Sæter Fiskecamp i Surnadal, der blev noget af en institution for laks og havørredfiskere i de skandinaviske lande.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...