Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Lamson Remix 3.5

Varenr.: 802-4298

Leveringstid: 1-3 dage

1.699,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Lamson Remix Fluehjul

Remix er en fusion i struktur mellem en støbt polyurethan-spole, den mekaniske  del og et CNC fræset hjulhus. Remix er derfor lidt af en hybrid. Selve hjulhuset er fræset  i 6061 aluminium. Det er med til at give hjulet maksimal stivhed og holdbarhed. En støbt spole med fine støbedetaljer som ikke mulig med CNC fræsning, giver hjulet et ganske cool look. Samtidig er det med til at holde prisen gunstig på hjulet.
Selve støbeprocessen laves ikke i USA.  Dog er komponenterne til bremsesystemet og hjulhus CNC-fræset i USA. Remix hjulene er samlet og testet i Boise sammen med de andre Waterworks og Lamson hjul.
Med "Color Sleeves" kan du tilføre Remix hjulet en fræk farve. Disse farve-anodiserede cylinderinge passer præcist ud over bremsehuset og de er meget nemme at skifte. Vælg mellem tre farver: brændt orange, koral blå og salsa grøn.
  

Hjulet kan nemt vendes fra højre til venstre håndsindspinning

Remix 3.5

Vægt: 155 gram

Linekapacitet: WF 8 + 180 meter # 20 backing

Passer til: # 7-8


Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...