Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo

Ladeboken 8. Udgave

Varenr.: 966-788272272844

Varen er på lager

599,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

8. Udgave er "Hjemmeladerens Bibel"

 

Ladebogen er unik i skandinavisk sammenhæng, og er uden tvivl den mest alsidige bog om hjemmeladning. Ladebogen er fra den første udgave til den 8. skrevet af ledende våbenspecialister og mest erfarende våbenladere.

 

I denne udgave har Jørund Lien, Norges eneste professionelle våben- og ammunitionstester, foretaget en bred opdatering. I ladebogen findes spændene historik, samt ladedata fra 115 riffelpatroner og 27 pistolpattroner. Bogen giver en grundig forståelse af hjemmeladning, med gennemgang af bl.a. sikkerhed, valg af udstyr, vurdering af tryk, ladning af riffel- og pistolpatroner, patroner til konkurrenceskydning og jagtpatroner. Derudover er der opdaterede kapitler om sammenhængen mellempibelængde og udgangshastighed, det nyeste indenfor lyddæmpere mm.. Ladenbogen 8. Udgave er et 'must' for jægere, skytter og hjemmladere.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...