Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

FutureFly - Junglecock

Varenr.: FF852-JC
Kunstige junglecock fjer til dine laksefluer. Fantastiske fine og naturtro fjer som vil pryde dine lakse-og havørredfluer
59,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Futurefly Junglecock

Da det bliver sværere og sværere at få fat i lovlige junglecock fjer, har FutureFly arbejdet hårdt på at få disse kunstige fjer til at blive en realitet. Det har ikke været let, da de først nu har fundet metoden til at laser-skære "stammerne" så tynde at de bliver "næsten" naturlige...

FutureFly har arbejdet på det her i en del år og sammen med fabrikken der binder FutureFly's fluer, er du nu klar til at præsentere deres Artificial Jungle Cock.. De er lavet i et utroligt stærkt materiale og det er et materiale som er 1-lags, så det ikke skiller på midten. De er laserskåret og ektrem tynde i "stammen" så de er fint fleksible i vandet.

FutureFly har lavet dem i 4 størrelser og de er pakket med 48 stk i hver pakke. De er pakket således at man også får lidt forskellige størrelser i hver pakke.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.