Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

KarlK Flying Condom gennemløb Gul/sølv

Varenr.: 91012517
69,95 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

KARLK FLYING CONDOM GENNEMLØBSSPINNER

Dansk fremstillede opstrømsspinnere af "kondom typen". Spinnerne er med hamret blad og findes i 17 og 21 gram og med 2 forskellige bladstørrelser.

IDEEN TIL GENNEMLØBSSPINNEREN

Konceptet med gennemløbsspinnere til åfiskeri - samt betydeligt mindre trekroge, der kroger bedre og skader mindre, blev oprindeligt beskrevet af Jens Bursell og ideen blev først publiceret i Fisk & Fri. Idéen med gennemløbsspinnerne var ikke blot at kunne bruge betydeligt mindre kroge - men også at muligøre brugen af disgorger til mere skånsom afkrogning under vand. især dybtkrogede laks og havørreder kan være svære at afkroge i live med en normal spinner. Hos KarlK har de fintunet ideen og lavet en gennemløbsspinner med et foret rør.

Efter at have haft et godt stykke over 100 forskellige modeller i åen er de kommet frem til en spinner der løser de udfordringer, der er med traditionelle spinnere. Med gennemløbsspinneren er det muligt selv, at vælge den krog man ønsker, både størrelse og kvalitet.

KarlK anbefaler, at der bruges en str 8, 10 eller 12 trekrog, også når der fiskes med store spinnere. Den lille krog sætter sig meget bedre fast i fisken og ofte sidder den lige i saksen. Men også når den sidder yderligt holder den fast, da den lille krog nemmere kommer helt ind i krogbøjningen på krogen, samtidig med at der ikke er en tung spinner der får krogen til at hoppe af. Når fisken laver udfald med hovedet eller springer fra af vandet, flytter spinneren sig op af linen og fjerner vægten fra krogen. Selv når fisken er kroget meget dybt, er det nemt at afkroge med en discorger, uden at der kommer skader på fisken. Afkrogningen kan ske hurtigt og ofte uden at fisken kommer ud af vandet. Du trækker bare spinneren op af linen, tager discorgeren på linen og fører den ned til krogen, der nemt pilles ud, uden at sætte sig fast igen.

Når du fisker med gennemløbsspinneren kan du enten lave et forfang på 60-70 cm med svirvlen eller bruge et flådstop over spinnerne i stedet for, men da gennemløbsspinnerer snor linen lidt mere end traditionelle spinnere, kan det være en god ide, at bruge svirvlen.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.