Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Jetboil MiniMo Carbon

Varenr.: 54-427

MiniMo-systemet er perfekt desiget til backpackere i baghoved. Her en en kvalitetsbrænder i kompakt design, der er let transportabelt med en vægt på kun 415 gram. MiniMo-systemet er designet lidt anderledes i forhold til MightyMo, så den er lidt lavere men derimod lidt bredere, hvilket gør det lettere for dig at spise direkte fra koppen. MiniMo kan nå en kogning på lidt over 2 minutter med et halfvering af ​​brændstofforbruget i forhold til traditionelle systemer. Gasbrænderen er udstyret med en pålidelig og praktisk trykknapantænder, og en proprietær regulator der tilbyder trinvis justering af varmetilførelse, fra let simmer op til fuld kogning. Koppen er udstyret med en stærkt og isoleret håndtag som man ikke brænder sig på,

1.549,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Egenskaber

- Letvægt

- Varmeisoleret

- Praktisk og pålidelig tæningsnøgle

- Koger 1 liter vand på lidt over 2 minutter.

  

Specifikationer

Vægt: 415 g

Farve: Carbon

Gruppestørrelse: 1-2 personer

 

OBS.: Gastank og føder til gastank medfølger ikke.

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.