Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Medarbejdere hos Korsholm Jagtrejser

Jesper Nielsen

Jesper er passioneret riffeljæger og har derfor rejst og jagtet meget i en stor del af verdenen. Riffeljagten i Polen er helt klart det som står Jesper nærmest og Jesper har gennem et utal af rejser til dette fantastiske jagtland oparbejdet en stor viden om jagt i Polen.

I 2009 tog Jesper Polsk jagttegn og har siden været medlem i jagtklubben Dzik Malbork, hvor også en hel del Korsholm jægere har haft fantastiske jagtoplevelser gennem årene.  Jesper er daglig leder afrejseafdelingen hos Korsholm og er ofte deltager Jesper selv i som gruppeleder på vores rejser til Polen.

Jesper blev ansat hos Korsholm 1. September 2009, og har arbejdet  i jagtrejse branchen siden år 2000.

Jesper har tidligere været ansat hos Bøssemager Korsholm i jagtafdelingen tilbage i 1996. Det kan også nævnes at Jesper er Polsk gift, og derfor også kender den Polske kultur indefra. Det er med årene også blevet til en del andre rejser, til blandt andet Storbritannien, Ungarn, Afrika, Frankrig, Rusland, Sverige samt Tyskland.

Kontakt Jesper

Mobil: +45 9680 2013

E-mail: jesper@korsholm.dk

 

 

Brian Madsen

Brian er en rutineret riffeljæger og har stor jagterfaring fra følgende lande Norge, Sverige, England, Skotland, Polen. Ungarn, Tyrkiet, Bulgarien, Canada, Mongoliet og Grønland og Transsylvanien. Det er specielt bjergjagten der har Brians personlige interesse. Hos Korsholm Jagtrejser er det hovedsaligt jagten i Transsylvanien samt riffeljagten i Storbritannien og Canada der optager Brian mest.

Brian er en erfaren gruppeleder og du vil kunne opleve Brian på alle Korsholm Jagrejsers destinationer. Brian sælger alle Korsholm jagtrejsers produkter. 

Brian har været ansat hos Korsholm Jagtrejser siden den 1. september 2011.

 

Kontakt Jesper

Mobil: +45 9680 2013

E-mail: brian@korsholm.dk