Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

5 gode grunde til at rejse med os

 

1) Korsholm Jagrejser har et unikt lokalt kendskab og mange års erfaring med jagtrejser til Polen

 

Hos Korsholm Jagtrejser er vi tre fuldtidsansatte, som altid gør vores ypperste for at give vore kunder gode og trygge jagtrejseoplevelser ude i verden. Igennem årene har vi opbygget gode relationer og et stærkt samarbejde med en lang række partnere i Polen.

Når du rejser med os, kan du være sikker på at din danske eller polske guide kender både jagtområdet og lokalområdet rigtig godt, så du får den bedst mulige oplevelse. Vores polske guider er gode til engelsk og har stor erfaring med danske rejsende.

Vi har selv en stor interesse i jagt, og vi har naturligvis besøgt vores polske revirer. Derfor kan vi rådgive og hjælpe og finde det helt rigtige revir til dig.


 

2) Professionelle udenlandske samarbejdspartnere

 

Når du rejser med Korsholm Jagtrejser kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vores samarbejdspartnere i udlandet er erfarne og nøje udvalgt af os, så vi kan garantere, at du som kunde får den jagtoplevelse du drømmer om.

Vi lægger stor vægt på alle rejsens facetter som f.eks. indkvartering, bespisning, tolk og naturligvis selve jagtområdet lever op til vore kunders forventninger. Derfor stiller vi høje krav til vores samarbejdspartnere.


 

3) Vi skræddersyr din rejse

 

Mere end 1000 glade kunder rejser med os hvert år. Derfor er vi vant til at lytte til vores kunder og stille de rette spørgsmål, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige rejse til dig eller din gruppe. En jagtrejse er en investering, så det er vigtigt for os at vi finder det helt rigtige revir, til den rigtige pris og dermed indfrier dine drømme.


 

4) Hos Korsholm jagtrejser får du råd og vejledning før, under og efter din jagtrejse

 

Uanset om du skal på din første jagtrejse eller om du er meget erfaren i at tage på jagt i udlandet, så er det en god idé at rejse med et professionelt rejseselskab. Vores mange års erfaring med udenlandsjagt kommer dig til gode i hele processen, hvor vi vejleder og rådgiver dig og f.eks hjælper dig med at få dine trofæer hjem.


 

5) Korsholm Jagtrejser er medlem af REJSEGARANTIFONDEN og DJA

 

Korsholm Jagtrejser er naturligvis medlem af rejsegarantifonden og Dansk Jagtrejsearrangører, så du er i trygge hænder på hele rejsen. Korshom Jagtrejser er registreret i Rejsegarantifonden som nr. 1993

Vi ønsker at vores kunder, danske såvel som udenlandske skal have tillid til os, så derfor er Korsholm Jagtrejser også medlem af Dansk Jagtrejsearrangører, som er fællesnævner for branchen. På den måde udviser og dokumenter vi en hvis økonomisk soliditet og sikkerhed. 

For dig som kunde, betyder dette, at du har mulighed for at klage til Pakkerejse Ankenævnet, hvis du ikke skulle være helt tilfreds med rejsen. En mulighed du kun har, fordi vi er med medlem af Rejsegarantifonden.