Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Jagtperler og andre naturskildringer - Kaj Munk

Varenr.: 966-jagtperler
169,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Engang var Munk på harejagt med sin hund. Pludselig sprang en hare op, og hunden satte efter den i fuldeste fart trods dens herres kalden og fløjten. Da hunden omsider kom tilbage med tungen langt ud af flaben, blev den skammet ud og fik et par rap.

 

En pige, som lå på sine knæ og tog kartofler op på marken i nærheden, udbrød meget forarget på sit vestjyske:’Så‘en dyrplawer!’.

 

Kaj Munk forsøgte at forklare hende, at han ikke var nogen dyrplager, og at en ulydig hund, som jager harer, skal lære at lystre. Men pigen kneb bare munden sammen og tav. Kaj Munk opgav dog ikke at formilde hende og sagde til sidst:’Du ved måske ikke hvem jeg er; jeg er din sognepræst, jeg er Kaj Munk’.

 

Da så pigen op og svarede, atter på sit vestjyske tungemål:

’Men det gør´et sgu da ett bæjjer

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.