Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Jagtbog - Jæger bedre sent end aldrig

Varenr.: 966-jaegerebedresentendaldrig
295,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Jagtbog med 330 sider og over 200 flotte farvefotos

 

Af: Thomas Ustrup

Bogen for både nye og erfarne jægere og alle andre, som værdsætter og interesserer sig for jagten og de mange vidunderlige oplevelser, der findes ude i naturen. I bogen følger vi en dedikeret ny jægers udvikling gennem seks jagtsæsoner. Gennem beretninger er vi med fra de allerførste jagter, hvor alt er nyt og spændende, til de senere jagter, hvor forfatteren har logget mange hundrede timers jagt i journalen.

 

Vi følger med på jagt i Danmark efter for eksempel gæs, ænder, duer, råbuk, rovvildt og kronvildt, og vi er på jagt i udlandet efter bukke i Sverige og hundyr i Tyskland, kronhjorte i Skotland, jagtsafari i Sydafrika, gemsejagt i Alperne og endelig på elgjagt i Canadas vildmark. 330 sider med over 200 flotte farvefotos.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...