Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Jagtbog - Jæger bedre sent end aldrig

Varenr.: 966-jaegerebedresentendaldrig

Leveringstid: 1-3 dage

295,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Jagtbog med 330 sider og over 200 flotte farvefotos

 

Af: Thomas Ustrup

Bogen for både nye og erfarne jægere og alle andre, som værdsætter og interesserer sig for jagten og de mange vidunderlige oplevelser, der findes ude i naturen. I bogen følger vi en dedikeret ny jægers udvikling gennem seks jagtsæsoner. Gennem beretninger er vi med fra de allerførste jagter, hvor alt er nyt og spændende, til de senere jagter, hvor forfatteren har logget mange hundrede timers jagt i journalen.

 

Vi følger med på jagt i Danmark efter for eksempel gæs, ænder, duer, råbuk, rovvildt og kronvildt, og vi er på jagt i udlandet efter bukke i Sverige og hundyr i Tyskland, kronhjorte i Skotland, jagtsafari i Sydafrika, gemsejagt i Alperne og endelig på elgjagt i Canadas vildmark. 330 sider med over 200 flotte farvefotos.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...