Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Luftgevær

Luftgevær til jagt

 

Her finder du et stort udvalg af forskellige typer luftvåben, som passer til enhver entusiast eller jæger. Der er luftvåben til enhver smag og ethvert engagementniveau. Vi har bl.a. PCP luftgevær med cylindertryk og normale luftgevær med knækløb, til hobbyskydning hjemme i haven. Vi har luftgeværer i de tre mest udbredte kalibre. Du finder bl.a. luftgevær 5,5 mm, luftgevær 4,5 mm og luftgevær 6,35 mm. Derudover finder du også luftgeværer fra kendte brands så som Weihrauch, Hatsan og Gamo. I denne kategori finder du alle de nyfremstillet luftgevær, hvis du derimod hellere vil spare lidt penge, kan du her finde vores brugte luftgevær

 

KategorierViser alle 74 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 74 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Luftgevær

Et luftgevær er et forholdsvis hyppigt set våben i de danske hjem. Dette skyldes bl.a. at det er et forholdsvis ufarligt våben, som ved visse kalibre ikke kræver jagttegn eller anden tilladelse. Et luftgevær er utrolig sjovt skyde med og bruges oftest på hobbyplan til at skyde efter forskellige mål. Skyd til måls med luftgevær er en god måde at træne sine skydefærdigheder.

 

Luftgevær lovgivning

Luftgeværer fås i følgende 3 forskellige kalibre: 4,5mm, 5,5mm og 6,35mm. Det kræver ikke jagttegn at eje et luftgevær kaliber 4,5mm. Dog skal man være over 18 år, for at måtte anvende eller eje et 4,5 mm luftgevær. Hvis man er under 18 år og vil eje et luftgevær, skal man enten have jagttegn eller tilladelse fra politiet. Besiddelse af 5,5 mm og 6,35 mm luftgeværer kræver jagttegn.

 

Udvalg af luftgeværer

Vores udvalg af luftgeværer består af produkter fra de kendte brands Hatsan, Gamo og Weihrauch. Disse tre producenter er kendt for at lave pålidelige kvalitets luftgevær. Vores sortiment består både af fjeder og PCP luftgevær. Fjeder luftgeværet er det mest traditionelle luftgevær, som ved hjælp af en fjeder opbygger nok tryk til at affyre haglet. Et fjeder luftgevær mest beregnet til hobbybrug da den er let at lade. Dog skyder den som regel ikke med særlig meget fart, og kan derfor ikke benyttes til konkurrenceskydning.

 

PCP luftgevær

Et PCP luftgevær er eliten inden for luftvåben. PCP luftgeværer affyrer skud ved hjælp af tryk fra en cylinder lufttank, som indeholder komprimere luft. Cylinderens høje tryk gør det mulig at affyre et hagl med utrolig høj fart. Tanken fyldes op vha. en pumpe, som i alt kan give tryk på op til 200 bar. Et PCP luftgevær er specielt egnet til sportsskydning pga. dens nøjagtige skud.

 

Om vores kategori med luftgevær

Her i kategorien finder du som sagt vores store udvalg af luftgevær. hvor du kan finde luftgeværer i mange forskellige varianterne, om det så er et luftgevær 4,4 eller et luftgevær 5,5 så kan du finde det her blandt vores luftgevær. Vi har i denne kategori luftgevær til flere forskellige priser, så du kan finde billige luftgevær og det bedste luftgevær til prisen.